Mijn naam is Sabine Wennekers. Ik deed de opleiding Fysiotherapie in Heerlen aan de Academie voor Fysiotherapie. Sinds 1989 ben ik werkzaam als fysiotherapeut.

Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor fysiotherapie bij het KNGF. Mijn BIG inschrijfnummer is 59033428904

Sinds 2006 heb ik mijn eigen praktijk in Venlo onder de paraplu van Panta Rhei. Mijn visie op ziekte en lichamelijke klachten past bij de denkwijze van natuurbiologisch arts Raymond Borger, die Panta Rhei in 1994 begon. Onze manier van werken, hoe we klachten benaderen en mensen bewust maken van ziekmakende patronen sluit naadloos op elkaar aan.

 Ik bied alle vormen van reguliere fysiotherapie.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in:

- rug- en nekproblematiek
- ondersteuning bij neurologische klachten
- fysiotherapie bij luchtwegproblemen (COPD)
- de methode McKenzie

Ik heb brede ervaring in Nederland en Duitsland opgedaan. Door nascholing en aanvullende opleidingen breid ik mijn kennis voortdurend uit om patiënten nog beter op maat te kunnen behandelen. Ruimte voor rust, ontspanning en ademhaling tijdens de behandelingen vind ik belangrijk.

Doordat ik veel ervaring heb opgedaan, heb ik een visie op het vak kunnen ontwikkelen. Ik weet waar mijn sterke kanten liggen. Ik weet waar ik affiniteit mee heb en dat is vooral een holistische aanpak: niet alleen symptoombestrijding maar proberen achter de oorzaken van de klachten te komen. De totale mens zien en begeleiden.

Sporten doe ik graag. Daarnaast organiseer ik cursussen Nordic Walking en adviseer over de juiste uitrusting. Hier komt mijn kennis van het bewegingsapparaat goed van pas.